SEO

Zoekmachine optimalisatie

Wil jij de vindbaarheid van je website of webshop vergroten? Of wil je aan de slag met het optimaliseren van je website om hoger in de zoekresultaten te verschijnen? Wij kunnen je helpen door middel van SEO!

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie).
Onder SEO vallen verschillende technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren van je website of webshop voor de vindbaarheid in bijvoorbeeld Google of Bing.

Onze ervaren SEO specialisten staan voor je klaar om je te helpen beter te ranken in zoekmachines.

SEA

Zoekmachine adverteren

Je wilt op korte termijn meer omzet, meer websiteverkeer en meer naamsbekendheid? Dan is het adverteren binnen een zoekmachine (SEA) precies wat je zoekt.

Met Search Engine Advertising dragen wij bij aan meer omzet, naamsbekendheid en leads en een goede zichtbaarheid in de zoekresultaten van zoekmachines als Google.
Gezamenlijk bepalen we de strategie en de doelstellingen. Bij Semwerkt werken wij niet voor jou, maar met jou.

Door treffende zoekwoorden te koppelen aan pakkende advertentieteksten, de goede doelgroepen toe te voegen en de juiste targeting in te stellen bereiken we de juiste personen voor jouw dienst en/of product.

Content

Content marketing

Wil je goede SEO-content die ook aantrekkelijk is voor de bezoekers van je website?

Content is naast techniek en populariteit een pijler van Search Engine Optimization (SEO). Goede, kwalitatieve content draagt bij aan een betere organische vindbaarheid in de zoekmachine, zeker als de content uniek is. Maar hoe creëer je kwalitatieve content met een onderscheidend karakter? Content die zowel aantrekkelijk is voor je bezoekers en tegelijkertijd geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Semwerkt kan je hierbij helpen.

Je kunt bij ons terecht voor kwalitatieve en aantrekkelijke SEO-content. Wij schrijven blogs, advertorials, landingspagina’s en nog veel meer. Ook kunnen wij jouw huidige teksten herschrijven en optimaliseren op de zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

CRO

Conversion Rate Optimization

Wil jij meer klanten in plaats van meer bezoekers?

CRO staat voor Conversion Rate Optimization, oftewel conversieoptimalisatie.
Het is een methode die de data en de feedback van gebruikers gebruikt om het resultaat van je website of webshop te verbeteren.
‘Conversie’ staat voor het omzetten van bezoekers naar kopende klanten. Een conversie kan het bestellen of kopen van een product zijn, maar ook het afnemen van een dienst, aanmelden voor een nieuwsbrief, het invullen van een contactformulier, of het aanvragen van meer informatie.
Optimalisatie staat voor het optimaliseren van de website om te zorgen dat bezoekers gaan converteren. Door middel van CRO kan Semwerkt je dus helpen met het verbeteren van het conversiepercentage van je website.

Wat kunnen onze experts voor jou betekenen?

Social

Social Advertising

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten of een campagne visueel versterken?

Met social advertising wordt een boost gegeven aan een lopende campagne of andere marketingactiviteit, waardoor je als merk meer aandacht krijgt. Campagnes op Facebook, Instagram, maar ook Linkedin kunnen bijdragen aan het vergroten van het aantal fans, het verhogen van conversies of het genereren van leads en meer naamsbekendheid.

De advertenties worden getoond aan een specifieke doelgroep, waardoor de  juiste mensen de juiste boodschap te zien krijgen op de juiste momenten. De advertenties kunnen afgestemd worden op targetingmogelijkheden zoals leeftijd, locatie, taal, opleiding, relatie, beroep of functie, interessegebieden, e-mail database of bezoekersgedrag op je website.

Onze creatieve Social media marketeers helpen je graag met het bedenken van een campagne!