Even voorstellen: Cynthia Rohof-Koes

Hi allemaal! Mijn naam is Cynthia en ik ben geboren en getogen in het gezellige Hoorn. Sinds 2017 woon ik in het mooie Spanbroek, samen met mijn man en onze twee kinderen.

Vanaf april 2023 maak ik deel uit van het fantastische team van Semwerkt, waar ik mijn steentje bijdraag als HR-medewerker en directie-assistent.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Mijn passies en hobby’s

Het klinkt misschien cliché, maar mijn grootste passie is mijn gezin. Ik geniet enorm van de tijd die wij samen doorbrengen, of het nu gaat om een gezellig dagje uit of een ontspannen dagje thuis. Daarnaast vind ik het leuk om dingen met mijn vriendinnen te ondernemen, zoals lekker eten of een avond vol spelletjes, onder het genot van een hapje en drankje.

In de winter ben ik graag in Oostenrijk te vinden op mijn snowboard, terwijl ik in de zomer het liefst lekker met de caravan naar een leuke camping ga.

 

Opleiding en rol bij Semwerkt

Mijn achtergrond ligt in de luchtvaartdienstverlening en hotellerie. Na ruim zeven jaar in deze branche te hebben gewerkt, ben ik een andere weg ingeslagen. De dienstverlenende houding zit wel nog steeds in mij en dat komt goed van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Als HR-medewerker en directie-assistent bij Semwerkt heb ik een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is. Ik ben verantwoordelijk voor een breed takenpakket, van het beheren van agenda’s, het verwerken van personeelsdossiers tot het opstellen en bijwerken van procedures. Het regelen van allerlei zaken en het ondersteunen van mijn collega’s geeft me elke dag weer voldoening. Deze uiteenlopende taken en uitdagingen houden me scherp en gemotiveerd.

 

Waar kun je mij voor wakker maken?

Wakker maken? Liever niet! Hoewel ik een vroege vogel moet zijn met twee kinderen, ben ik erg gehecht aan mijn slaap. Dus tenzij het écht belangrijk is, zie ik graag dat mijn nachtrust gerespecteerd wordt. Haha!

 

Mijn favoriete quote

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” - Pippi Langkous. 

Deze quote benadrukt voor mij hoe belangrijk het is om nieuwe dingen gewoon te proberen en te doen, ook al weet je vooraf niet wat het je zal brengen. Het heeft mij altijd geholpen om nieuwe uitdagingen met vertrouwen aan te gaan.