Even voorstellen: Jeroen Roskam

Mijn naam is Jeroen, ik ben 30 jaar en sinds een jaar woon ik in het rustige Wadway, na jarenlang in Hoogwoud te hebben gewoond. Begin maart 2024 ben ik gestart bij Semwerkt als financieel medewerker. Ik zocht een jong, fris en nuchter bedrijf, en dat heb ik hier zeker gevonden. De energieke sfeer en de down-to-earth mentaliteit maken het een fijne plek om te werken en te groeien! 

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

De weg naar Semwerkt

Nadat ik mijn MBO-4 Bedrijfsadministratie had afgerond, begon ik mijn carrière als financieel medewerker in de accountancy en IT. Gedurende deze periode werkte ik in de Randstad, waar ik merkte dat ik de nuchtere mentaliteit miste. Na meerdere gesprekken met Semwerkt, kwam ik erachter dat dit precies de werkomgeving was die ik zocht. Binnen Semwerkt heb ik de perfecte balans gevonden tussen professionele groei en een ontspannen werksfeer. Hier kan ik mezelf ontwikkelen, terwijl ik omringd word door mensen die dezelfde mentaliteit delen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

‘Actief Genieten: Mijn Passie voor fietsen, hardlopen en de natuur opzoeken’

Als gepassioneerde sportliefhebber vind ik het belangrijk om mijn vrije tijd actief door te brengen. In de zomermaanden vind je me vaak op de fiets, waarbij ik het plezier van lange ritten combineer met een bezoek aan de lokale koffiezaak. Zodra de temperaturen dalen, verschuift mijn focus naar hardlopen en het spelen van zaalvoetbal. Elk weekend geniet ik van een wedstrijdje zaalvoetbal samen met mijn vrienden in mijn geboortedorp Hoogwoud.

Naast sporten, breng ik ook graag tijd door in de natuur. Regelmatig wandel ik door de bossen en langs het strand in Noord-Holland, waar ik op zoek ga naar de rust en de wisselende gezichten die de natuur te bieden heeft. Kamperen in Nederland is een andere favoriete bezigheid. Samen met mijn vriendin zijn we altijd op zoek naar nieuwe, verrassende kampeerplekken die ons avontuur en ontspanning bieden. De Veluwe en de Waddeneilanden zijn onze favoriete  plaatsen in Nederland.

Mijn favoriete quote

‘Zij die dansen worden voor gek verklaard door hen die de muziek niet kunnen horen.’

Creëer altijd je eigen pad, zelfs als anderen het niet begrijpen. Het geluk ligt in het dansen op jouw muziek, ongeacht of anderen het ritme kunnen horen. Laat je niet beperken door verwachtingen, want het ware geluk komt van trouw zijn aan jezelf.