Even voorstellen: Renske Bonnema

Leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Renske en sinds november 2023 maak ik deel uit van het team van Semwerkt. Na lange tijd bij een webshop te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu, een half jaar later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Wat ik doe bij Semwerkt

Ik ben contentspecialist en houd mij bezig met het schrijven van teksten voor onze klanten. Het leuke is dat geen klant en geen tekst hetzelfde is, schrijven vraagt hierdoor om een dosis creativiteit en het bedenken van originele invalshoeken. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend, precies wat ik zoek in een baan. Daarnaast ben ik SEO-specialist en help ik klanten bij het verbeteren van de online vindbaarheid van hun bedrijf. Het analyseren van resultaten, hierop inspelen en het spotten van kansen geven me veel voldoening.

Wat ik doe in mijn vrije tijd

Mijn huis staat in het pittoreske Andijk, pal aan de dijk. Hier woon ik met mijn vriend en onze twee katten. Als het mooi weer is, gaan we er graag op uit met een van onze oldtimers. Lekker toeren richting het bos of het strand voor een wandeling. Ook brengen we graag een bezoekje aan een kringloopwinkel of kofferbakmarkt, want naast mijn liefde voor oude auto’s ben ik ook gek op vintage spulletjes voor in huis. Ons huis ademt de sfeer van de jaren '60 en ‘70, compleet met jukebox, retrobehang en filterkoffie. Ik kan heel erg genieten van gezellige avonden bij ons thuis, samen met vrienden spelletjes doen, karaoke zingen, borrelen of bij goed weer lekker barbecueën.


Avonturen over de grens

Ondanks mijn liefde voor mijn thuisbasis, trek ik er graag op uit. Verre reizen maken en nieuwe plekken ontdekken geeft me veel energie. Zo heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Zambia en de big five daar in hun natuurlijke habitat gespot. Vorig jaar trok ik samen met mijn vriend met een rugzak door Vietnam, een onvergetelijke ervaring. Ook dichter bij huis vermaak ik mij prima, een roadtrip door Europa of een weekje op een Grieks eiland kan me net zo gelukkig maken.

Wat maakt werken bij Semwerkt zo leuk?

Semwerkt is een inspirerende en fijne werkplek. Elke dag leer ik wel wat van mijn collega’s of delen ze iets interessants waar ze mee bezig zijn. Daarnaast is het altijd gezellig tijdens de gezamenlijke lunches op donderdag en de wekelijkse vrijmibo. Bij Semwerkt voelt elke dag als een nieuwe kans om te groeien, te lachen en samen geweldige resultaten te behalen!